Geräte und Zubehör
Number Cake
Zubereitung 30 Min
Gesamt 2 Std.
16 portions
Zutaten
Icing
-
granulated sugar250 g
-
double cream50 g
-
white chocolate small pieces or callets180 g
-
unsalted butter soft50 g
-
mascarpone100 g
Cake
-
plain flour for flouring
-
unsalted butter diced, plus extra for greasing340 g
-
caster sugar340 g
-
medium eggs6
-
whole milk20 g
-
self-raising flour340 g
-
baking powder1 tsp
-
bicarbonate of soda1 tsp
-
natural vanilla extract2 tsp
Whipped Cream and Decoration
-
double cream300 g
-
icing sugar50 g
-
natural vanilla extract1 tsp
-
mixed fresh fruit for garnishing500 g
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
431.4 mg
Protein
6.9 g
Kalorien
2564.6 kJ /
612.9 kcal
Fett
36 g
Ballaststoff
1.2 g
Gesättigte Fettsäuren
21.7 g
Kohlenhydrate
67.9 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Chicken Nuggets and Chips
1 Std. 15 Min
Rainbow Ice Lollies
10 Std.
Triple Chocolate Muffins
1 Std.
Vanilla Mille-feuille with Caramel and Pecan Nuts
13 Std. 10 Min
Orange Sponge Cake
1 Std.
Lemonade
5 Min
Garlic and Herb Breadcrumbs
5 Min
Carrot Cake
1 Std. 20 Min
Lime and Lemonade
5 Min
Spelt Cake with Orange, Chocolate and Walnuts
1 Std. 20 Min
Irish Apple Cake with Crème Anglaise
1 Std. 10 Min
Unicorn Head Cake
3 Std.