Geräte und Zubehör
Baklava Cheesecake
Zubereitung 10 Min
Gesamt 3 Std. 30 Min
12 portions
Zutaten
-
pistachio nuts, unsalted, shelled50 g
-
unsalted butter diced60 g
-
unsalted butter for greasing
-
filo pastry6 sheets
-
cream cheese500 g
-
double cream120 g
-
caster sugar270 g
-
medium eggs3
-
water120 g
-
rose water (optional)20 g
-
honey50 g
-
ground cinnamon¼ tsp
-
ground cardamom2 - 3 pinch
-
pistachio nut, unsalted, shelled for decorating
-
rose petals, dried (optional) for decorating
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
223.8 mg
Protein
6.1 g
Kalorien
1612.4 kJ /
385.4 kcal
Fett
25.9 g
Ballaststoff
0.7 g
Gesättigte Fettsäuren
13.7 g
Kohlenhydrate
34.2 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Pumpkin Chai Latte
20min
Condensed Milk Dalgona Coffee
10min
Pistachio cream madeleines
24h 35min
White chocolate and pistachio madeleines
4h 35min
Gorgonzola Tart with Pear and Walnuts
35min
Zesty Green Goddess Power Salad
20min
Steamed mocha scrolls XXL
50min
Candied Coffee Pistachio Nuts
1h
Pistachio Cream Pasta
30min
Power Muesli
25min
Turkish Eggs on Greek Yoghurt with Toast and Green Salad
30min
Pistachio cream
15min