Chicken with Creamy Vegetable Sauce
TM5 TM6

Chicken with Creamy Vegetable Sauce

4.4 (70 Bewertungen)

Zutaten

  • 14 oz water
  • 4 ½ oz carrots, in pieces
  • 2 oz celery root (celeriac), in pieces
  • 2 oz celery leaves
    oder 2 oz fresh parsley, leaves only
  • 1 chicken stock cube
    oder 1 heaping tsp homemade chicken stock paste
  • 24 oz chicken breast fillets, sliced (2 in. x ¾ in.)
  • ½ tsp salt, plus extra to taste
  • ¼ tsp freshly ground pepper, plus extra to taste
  • 5 ½ oz button mushrooms, sliced
  • 1 oz all-purpose flour
  • 3 ½ oz cream
  • 1 tsp Worcestershire sauce
  • 1 tsp lemon juice
  • 1 oz unsalted butter, in pieces

Nährwerte
pro 1 portion
Kalorien
1520.7 kJ / 363.5 kcal
Protein
42 g
Kohlenhydrate
13.2 g
Fett
15.4 g
Gesättigte Fettsäuren
7.3 g
Ballaststoff
2.3 g
Natrium
439.7 mg

Gefällt dir, was du siehst? Dieses Rezept und mehr als 80 000 andere warten auf dich!

Kostenlos registrieren

Registriere dich jetzt für unser einmonatiges kostenloses Schnupper-Abo und erhalte Zugriff auf Tausende köstliche Rezepte für deinen Thermomix®. Vollkommen unverbindlich.

Weitere Informationen

Alternative Rezepte