
Geräte und Zubehör
Baked Eggs on Spiralized Vegetables
Vorbereitung 30 Min
Gesamt 1 Std.
4 portions
Zutaten
-
zucchinis cut in pieces that fit through feeder tube400 - 450 g
-
sweet potatoes peeled, cut in pieces that fit through feeder tube200 - 250 g
-
salt to sprinkle, plus extra for seasoning½ tsp
-
water
-
yellow onions cut in halves80 g
-
fresh basil leaves only, plus extra for garnishing2 sprigs
-
fresh button mushrooms cut in slices100 g
-
olive oil plus 3 tbsp for coating10 g
-
harissa sauce½ - 1 tsp
-
eggs4
-
red chilli flakes to sprinkle
-
ground black pepper to season
Nährwerte pro 1 portion
Kalorien
259.7 kcal /
1086.5 kJ
Protein
9.1 g
Fett
17.2 g
Kohlenhydrate
17.6 g
Ballaststoff
3.4 g
Gesättigte Fettsäuren
3.3 g
Natrium
403.1 mg
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in

Let's Spiralize
25 Rezepte
International
International