Geräte und Zubehör
Gehaktballen en Aardappelen met Amandelsaus
Zubereitung 20 Min
Gesamt 1 Std.
4 portie
Zutaten
-
brood, wit, oudbakken40 g
-
melk50 g
-
teentjes knoflook3
-
peterselie, vers plus extra, fijngehakt, voor de garnering9 takje
-
gemengd gehakt500 g
-
zout1 theelepel
-
zwarte peper, gemalen½ theelepel
-
ei1
-
olijfolie30 g
-
brood in blokjes (1 cm)30 g
-
amandelen, gepeld60 g
-
wijn70 g
-
water400 g
-
1 tl zoutgroentebouillon poeder1 tl
-
zoete paprikapoeder½ tl
-
aardappelen in stukken gesneden (3-4 cm)500 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Natrium
780.8 mg
Protein
32.3 g
Kalorien
2616.5 kJ /
625.4 kcal
Fett
39.9 g
Ballaststoff
5.4 g
Gesättigte Fettsäuren
10 g
Kohlenhydrate
36.3 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Wij geloven in de kracht van eigen creaties
30 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Veelzijdige gladde soep
45 Min
Tumis Buncis
Keine Bewertungen
Vegan Sinaasappel Croissants
Keine Bewertungen
Geitenkaas Frittata Sandwiches met Gekarameliseerde Rode Uienchutney
Keine Bewertungen
Gevouwen kruidenbrood
1 Std. 10 Min
Pasta met crème van pistache
30 Min
Pizza lahmacun a la Turk
1 Std.
Speculoos druiven tiramisu
1 Std.
Crème Brûlée met Pandan en Kokosnoot
1 Std.
Express Aardbeien Dessert
5 Min
Speculoos Druiven Tiramisu
1 Std.
Balletjes in tomatensaus
1 Std. 10 Min