Geräte und Zubehör
Spaghetti Bolognese
Zubereitung 20 Min
Gesamt 40 Min
4 portie
Zutaten
-
Parmezaanse kaas in stukjes (2-3 cm)100 g
-
basilicum, vers afgeplukt2 stengels
-
teentje knoflook1
-
selderstengel in stukjes (2-3 cm)100 g
-
wortelen in stukjes (2-3 cm)100 g
-
ui gehalveerd60 g
-
spekblokjes100 g
-
olie50 g
-
gemengd gehakt400 g
-
water om te koken
-
zout en een beetje meer om te koken1 theelepel
-
rode wijn100 g
-
tomatenpuree100 g
-
gehakte tomaten, uit blik400 g
-
laurierblad, gedroogd1
-
peper, gemalen½ tl
-
suiker½ tl
-
spaghettini500 g
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 portie
Protein
47 g
Kalorien
4578 kJ /
1093 kcal
Fett
55 g
Ballaststoff
9.7 g
Kohlenhydrate
94 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Ossenstaart Shepherd's Pie
Keine Bewertungen
Spaghetti met knoflook, olijfolie en chili
30 Min
Soezen met Crumble, Frambozenvulling en Witte Chocoladeroom
Keine Bewertungen
Rijst met kip en champignons
30 Min
Vegan Burgers
Keine Bewertungen
Romige pasta met kip en broccoli
30 Min
Bolognesesaus
1 Std. 15 Min
Sunrise smoothie
10 Min
Bladerdeegtaart met Prei en verse en gerookte Zalm
Keine Bewertungen
Balletjes in tomatensaus
1 Std. 10 Min
Spaghetti met tomatensaus en champignons
30 Min
Verse Tomatensoep
30 Min