Geräte und Zubehör
Aardappelen met Varkensribbetjes
Zubereitung 15 Min
Gesamt 1 Std. 30 Min
4 portie
Zutaten
-
40 g olieolijfolie40 g
-
teentje knoflook3
-
varkensribbetjes in stukken gesneden (5-6 cm)500 g
-
olijfolie20 g
-
ui gevierendeeld150 g
-
wortelen in stukken gesneden (3 cm)100 g
-
rode paprika in stukken gesneden (3 cm)150 g
-
tomatenblokjes uit blik80 g
-
bier80 g
-
water500 g
-
groentebouillon poeder1 tl
-
laurierblad, gedroogd1
-
aardappel in blokjes (4-5 cm)700 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Natrium
185.4 mg
Protein
29 g
Kalorien
2523.2 kJ /
603.1 kcal
Fett
35.7 g
Ballaststoff
6.5 g
Gesättigte Fettsäuren
9.3 g
Kohlenhydrate
41.8 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Met eenvoudige ingrediënten creëren we magie
30 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Dadel- en Haverdrank
20 Min
Ossenstaart Shepherd's Pie
Keine Bewertungen
Chicago deep dish-pizza
Keine Bewertungen
Chocolade-Fudgecake
Keine Bewertungen
Parelgerst- en champignonsoep
Keine Bewertungen
Rabarber, gember en citroen risotto
Keine Bewertungen
Sous-vide rode bieten met de Peeler
Keine Bewertungen
Pikante wortelbeignets met yoghurtdip
1 Std. 30 Min
Vleesbouillonpasta
45 Min
Gevulde brioche met varkensvlees, snijbiet, venkel en kaas
5 Std.
Kalkoen-Currystoofpot met Rijst
Keine Bewertungen