Geräte und Zubehör
Glutenvrij Dadel, Appel en Walnoot Thee Brood
Zubereitung 10 Min
Gesamt 1 Std. 30 Min
16 sneetje
Zutaten
-
olijfolie om in te vetten
-
240 g witte kortkorrelige rijstvolkorenrijst240 g
-
dadels, ontpit100 g
-
appels ongepeld, ontpit en in vieren gesneden140 g
-
bakpoeder, glutenvrij1 ½ tl
-
bicarbonaat van sodium1 tl
-
psylliumvezels1 el
-
zout½ tl
-
gepelde walnoten80 g
-
eieren4
-
water100 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 sneetje
Natrium
201.8 mg
Protein
3.4 g
Kalorien
723 kJ /
172 kcal
Fett
8.4 g
Ballaststoff
2.2 g
Gesättigte Fettsäuren
1.2 g
Kohlenhydrate
22.1 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Wij vieren onze eigenheid
25 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Appel Pinda Rolls
Keine Bewertungen
Pindakaas Havermoutbal
Keine Bewertungen
De eerste hap: Havermout met Appel, Dadels en Bananen
10 Min
Glutenvrije, Vegan Linzen Wraps
Keine Bewertungen
Gestoomde Chinese groenten
30 Min
Babyvriendelijke worteltaart-kaneelpap
20 Min
Vegan groentetaart met kikkererwtenbloem
Keine Bewertungen
Marokkaanse Tajine met Vis, Couscous en Dadels
Keine Bewertungen
Roggebroodjes
12 Std.
Bladerdeegtaart met Prei en verse en gerookte Zalm
Keine Bewertungen
Tiramisu Smoothie
5 Min
Quiche met kool en broccoli
1 Std. 30 Min