Geräte und Zubehör
Amandelcake
Zubereitung 15 Min
Gesamt 50 Min
12 porties
Zutaten
-
gepelde amandelen200 g
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk)85 g
-
eiwitten4
-
zout1 snuifje
-
100 g xylitol (suiker-alcohol suikervervanger)suiker100 g
-
eierdooiers4
-
citroen sap en schil1
-
bakpoeder, glutenvrij1 tl
-
amandelschilfers60 g
-
poedersuiker om te bestuiven20 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Natrium
48.4 mg
Protein
6.4 g
Kalorien
993 kJ /
237.3 kcal
Fett
18.2 g
Ballaststoff
2.4 g
Gesättigte Fettsäuren
4.9 g
Kohlenhydrate
14.9 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Glutenvrije Chocoladetaart met Noten
Keine Bewertungen
Vanille Mille-Feuille met Karamel en Pecannoten
Keine Bewertungen
Vegan Appel- en Notencrumble met Rozijnen
Keine Bewertungen
Vegetarische chili
35 Min
Kip tikka masala
1 Std. 10 Min
Simit - Turkse sesam bagel
2 Std. 10 Min
Gestoomde Chocolade Flan Cake
Keine Bewertungen
Bladerdeegtaart met Prei en verse en gerookte Zalm
Keine Bewertungen
Lactosevrije luikse wafels
Keine Bewertungen
Vanille-ijs
12 Std.
Karameltaart
3 Std. 50 Min
Sinaasappel Sponge Cake
1 Std.