Geräte und Zubehör
Chicken Meatball Soup with Chickpeas
Zubereitung 20 Min
Gesamt 45 Min
4 portions
Zutaten
Meatballs
-
Parmesan cheese cut into pieces45 g
-
onion cut into pieces60 g
-
garlic cloves2
-
Italian seasoning½ tsp
-
salt½ tsp
-
black pepper, ground⅛ tsp
-
chicken mince broken into pieces450 g
-
egg, large (65-70 g)1
-
tomato purée (concentrate)15 g
-
panko breadcrumbs30 g
Soup
-
onions cut into pieces115 g
-
garlic clove1
-
tomato purée (concentrate)30 g
-
olive oil15 g
-
cayenne pepper, dried, flake½ tsp
-
chickpea, canned drained (425 g)1 can
-
chicken stock paste1 tbsp
-
salt½ tsp
-
black pepper, ground⅛ tsp
-
water795 g
-
chickpea, canned drained (15 oz)1 can
-
cavolo nero stems removed, cut into pieces60 g
-
lemon cut into wedges1
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
1368.8 mg
Protein
43.8 g
Kalorien
2663.1 kJ /
636.5 kcal
Fett
23.6 g
Ballaststoff
16.5 g
Gesättigte Fettsäuren
6 g
Kohlenhydrate
65.7 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Must Have Accessories - CA
8 Rezepte
Kanada
Kanada
Das könnte dir auch gefallen
Lemon Garlic Chicken
30 Min
Creole jambalaya
1 Std.
Chicken Curry (Filipino Style)
35 Min
"Marry Me" Chicken Pasta
30 Min
Whole Chicken with Saffron Rice and Steamed Vegetables
1 Std.
Chicken adobo
30 Min
Bean stew with meatballs
45 Min
Roasted Meatballs and Spicy Potatoes
1 Std.
Avgolemono (Greek-style Chicken Soup)
40 Min
Easy Beefy Mac and Cheese
20 Min
Chicken, Basil and Roasted Red Pepper Spaghetti
35 Min
Gambas
10 Min