Geräte und Zubehör
Surimi Stick Salad
Zubereitung 10 Min
Gesamt 15 Min
4 portions
Zutaten
-
carrots peeled250 g
-
cucumber unpeeled, ends removed, halved lengthways (approx. 400 g)1
-
surimi sticks (see tip)200 g
-
tinned sweetcorn drained150 g
-
mayonnaise (see tip)100 g
-
toasted sesame seeds20 g
-
soy sauce20 g
-
mirin10 g
-
lemon finely grated zest and 30 g juice1
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
549.1 mg
Protein
11.4 g
Kalorien
1412.8 kJ /
337.7 kcal
Fett
23.4 g
Ballaststoff
3.9 g
Gesättigte Fettsäuren
3.3 g
Kohlenhydrate
22.6 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Slicing and Grating
44 Rezepte
Vereinigtes Königreich und Irland
Vereinigtes Königreich und Irland
Das könnte dir auch gefallen
Saffron Quinoa with Baked Chicken in Red Pepper and Tomato Sauce
1 Std.
Baked Salmon with Spiralized Courgettes
30 Min
Spicy Shrimp Salad with Curly Sliced Carrot and Cucumber
20 Min
Grilled Courgette Salad with Lemon Basil Dressing
35 Min
Baked Aubergine, Goat's Cheese and Tomato Ratatouille
40 Min
Radish, Carrot and Coriander Salad
15 Min
Buddha Bowl with Chicken
1 Std.
Maple Teriyaki Salmon with Rice and Broccoli
30 Std.
Mexican Quinoa Salad
30 Min
Greek Broccoli with Rocket Salad Pesto and Roasted Lemon
30 Min
Aubergine and Lentil Salad
40 Min
Crispy Smashed Potato Salad
1 Std. 30 Min