Geräte und Zubehör
Enchilada Lettuce Wraps
Zubereitung 10 Min
Gesamt 35 Min
6 portions
Zutaten
-
water1000 g
-
chicken breasts, skinless700 g
-
ground black pepper½ tsp
-
fine sea salt2 tsp
-
dried guajillo chillies halved, deseeded20 g
-
panela cheese (Mexican fresh cheese) cut in pieces (2 cm)200 g
-
garlic cloves2
-
tomatoes cut in pieces700 g
-
onions quartered50 g
-
chipotle chillies, tinned (in adobo sauce)15 g
-
green lettuce leaves18
-
sour cream100 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Protein
42 g
Kalorien
1302 kJ /
310 kcal
Fett
11 g
Kohlenhydrate
7 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
tasty mexican dinners
9 Rezepte
Vereinigtes Königreich und Irland
Vereinigtes Königreich und Irland
Das könnte dir auch gefallen
Chicken with creamy vegetable sauce
50 Min
Beef and Ale Stew
2 Std. 20 Min
Endive Salad, Ragù Pasta and Chocolate Mousse
1 Std. 10 Min
Pork Tenderloin with Mustard Sauce and Potatoes
1 Std. 5 Min
Keto Beef Chili
3 Std. 10 Min
Keto White Chicken Chili
50 Min
Rice with Duck
1 Std. 5 Min
Shredded chicken in tomato sauce (Tinga de Pollo)
30 Min
Bacon and Spring Onion Potato Salad
1 Std. 5 Min
Chicken Salad
1 Std. 20 Min
Breast of Chicken in Pizzaiola Sauce
30 Min
Beef and Mushrooms with Cauliflower Salad
45 Min