Geräte und Zubehör
Green Salsa Chicken with Cactus
Zubereitung 10 Min
Gesamt 40 Min
6 portions
Zutaten
-
garlic cloves2
-
fresh jalapeño chillies70 g
-
green tomatoes cut in pieces700 g
-
onions100 g
-
fresh coriander leaves only5 sprigs
-
fine sea salt2 tsp
-
sugar1 tsp
-
water300 g
-
chicken breasts, skinless cut in pieces (3 cm)500 g
-
nopales cactus leaves cut in bite-sized pieces300 g
-
maize tortillas for serving
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Protein
21 g
Kalorien
571 kJ /
136 kcal
Fett
1 g
Ballaststoff
5 g
Kohlenhydrate
9 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
tasty mexican dinners
9 Rezepte
Vereinigtes Königreich und Irland
Vereinigtes Königreich und Irland
Das könnte dir auch gefallen
Quinoa Salmon Patties
1 Std. 20 Min
Chicken Chia Burgers
1 Std. 10 Min
Chicken Enchiladas
40 Min
Chimichurri Pork Filet with Warm Rice Salad
13 Std. 20 Min
Trout with Pesto, Tomatoes and Vegetables
45 Min
Onion Tart
1 Std.
Chicken and Spelt Salad
1 Std. 15 Min
Lemon and Herb Salmon Burgers with Parmesan Courgettes
30 Min
Superfood Salmon Salad
1 Std. 5 Min
Quenelles with Watercress Sauce
2 Std. 45 Min
Eggplant Stacks
1 Std. 35 Min
Salmon with Sticky Tomato Glaze
40 Min