Geräte und Zubehör
Green Salsa Chicken with Cactus
Zubereitung 10 Min
Gesamt 40 Min
6 portions
Zutaten
-
garlic cloves2
-
fresh jalapeño chillies70 g
-
green tomatoes cut in pieces700 g
-
onions100 g
-
fresh coriander leaves only5 sprigs
-
fine sea salt2 tsp
-
sugar1 tsp
-
water300 g
-
chicken breasts, skinless cut in pieces (3 cm)500 g
-
nopales cactus leaves cut in bite-sized pieces300 g
-
maize tortillas for serving
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Protein
21 g
Kalorien
571 kJ /
136 kcal
Fett
1 g
Ballaststoff
5 g
Kohlenhydrate
9 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
tasty mexican dinners
9 Rezepte
Vereinigtes Königreich und Irland
Vereinigtes Königreich und Irland
Das könnte dir auch gefallen
Cold Red Curry Soup
30 Min
Tuna and Avocado Salad with Fermented Onions (with Cutter)
20 Min
Jack-O-Lantern Stuffed Peppers
1 Std. 30 Min
Chicken in Adobo Sauce with Plantain Purée
1 Std. 15 Min
Roasted Sweet Potato Tart
2 Std. 10 Min
Mexican Turkey Chilli
40 Min
Healthy Greek Turkey Burgers
40 Min
Baked Chicken Breasts Pizzaiola
55 Min
South Texas Carne Guisada
1 Std. 20 Min
Chicken Avocado Gorditas
1 Std.
Allergen-friendly Tuna and Sun-dried Tomato Courgetti
10 Min
Peach Glazed Ham
1 Std. 15 Min