
Geräte und Zubehör
Ras el Hanout Beef with Couscous and Courgettes
Vorbereitung 10 Min
Gesamt 30 Min
4 portions
Zutaten
-
couscous160 g
-
beef stock paste, homemade (see tip)1 heaped tsp
-
water250 g
-
extra virgin olive oil30 g
-
fine sea salt plus extra to taste2 ¼ tsp
-
courgettes cut in pieces (3 cm)250 g
-
brown onions quartered100 g
-
beef mince broken in pieces250 g
-
ras el hanout (see tip)3 tsp
-
vegetable oil10 g
-
white wine vinegar plus extra to taste20 g
-
cucumber (optional) peeled into ribbons, for garnishing½
-
ground black pepper to taste
-
Greek yoghurt (optional)4 Tbsp
Nährwerte pro 1 portion
Kalorien
420 kcal /
1757.3 kJ
Protein
16.8 g
Fett
23.4 g
Kohlenhydrate
35.1 g
Ballaststoff
2.5 g
Gesättigte Fettsäuren
6.3 g
Natrium
1962.2 mg
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in

5 Ingredients
70 Rezepte
Vereinigtes Königreich und Irland
Vereinigtes Königreich und Irland