Aubergine and Lentil Salad

4.8 20 Bewertungen
Vorbereitung 10 Min
Gesamt 40 Min
4 portions

Zutaten

  • aubergine cut in pieces (1-2 cm)
    380 g
  • red onion sliced (0.5 cm)
    80 g
  • red pepper cut in pieces (1-2 cm)
    100 g
  • chilli powder
    3 - 4 pinches
    3 - 4 pinches dried chilli flakes
  • fine sea salt
    1 tsp
  • honey
    2 tsp
  • olive oil plus extra for greasing
    2 ½ Tbsp
  • lentils pre-cooked
    240 g
  • fresh mixed herbs (e.g. parsley, coriander, mint)
    1 bunch
  • garlic clove
    1
  • Dijon mustard
    1 tsp
  • white wine vinegar
    20 g
  • water
    20 g
  • ground black pepper
    ½ tsp
  • olive oil
    25 g
  • raisins
    1 - 2 Tbsp
  • halloumi cheese
    200 g
  • dried mint
    ¼ tsp

Nährwerte pro 1 portion

Kalorien 544.5 kcal / 2278.3 kJ
Protein 23.8 g
Fett 26.4 g
Kohlenhydrate 56.9 g
Ballaststoff 11.4 g
Gesättigte Fettsäuren 9.7 g
Natrium 1068.5 mg

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