Geräte und Zubehör
Cuban-spiced Salmon with Tomato Avocado Salsa
Zubereitung 20 Min
Gesamt 30 Min
4 portions
Zutaten
-
fresh jalapeño chilli cut in pieces (2 cm)1
-
red onions quartered120 g
-
spring onions cut in pieces (2 cm)50 g
-
garlic cloves3
-
fresh coriander 20 g cut in pieces (3 cm), 10 g leaves30 g
-
olive oil plus extra for greasing30 g
-
lime juice30 g
-
50 g orange juicegrapefruit juice50 g
-
dried oregano1 tsp
-
dried chilli flakes1 tsp
-
ground cayenne pepper1 tsp
-
ground cumin1 tsp
-
salt1 ½ tsp
-
4 frozen salmon fillets, skin on or skinless (200 g each), fully defrostedfresh salmon fillets skin on or skinless (200 g each)4
-
cherry tomatoes500 g
-
tomato purée60 g
-
lime juice, freshly squeezed35 g
-
ground black pepper¼ tsp
-
avocado (approx. 300 g), diced1
-
lime cut in wedges1
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
1041 mg
Protein
46 g
Kalorien
2981 kJ /
712 kcal
Fett
50 g
Ballaststoff
11 g
Gesättigte Fettsäuren
9.4 g
Kohlenhydrate
25 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Catch of the Day
8 Rezepte
Vereinigtes Königreich und Irland
Vereinigtes Königreich und Irland
Das könnte dir auch gefallen
Crispy Smashed Jersey Royals with Salsa Verde
1 Std. 15 Min
Salmon with Ginger Sauce and Spiced Cashews
30 Min
Shakshuka
50 Min
Sea Bass with Cavolo Nero, Cannellini Beans and Red Pepper
30 Min
Warm Halloumi, Walnut and Pomegranate Salad
45 Min
Prawn Saganaki
35 Min
Asian Steamed Side of Salmon
1 Std. 45 Min
Italian-style Baked Sea Bass with Roasted Pepper Dip and Fennel Salad
40 Min
Korean-style Glazed Cod with Rice and Steamed Broccoli
30 Min
Sea Bass with Lemon & Herb Couscous
35 Min
Greek-style Baked Cod with Bulgur Wheat
1 Std. 30 Min
Timatar Wali Macchi (Cod in Tomato Sauce)
1 Std.