Kompatible Versionen
Sea Bass with Castelluccio Lentils - Spigola con lenticchie di Castelluccio
Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: Und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
Lentils
-
200
g lentils, type Castelluccio
oder 200 g dried green lentils (see variation) - water, cold, for soaking
Citrus and Herb Topping
- 1 garlic clove
- 1 lemon, thin peelings of skin only
- 1 fresh red chilli, deseeded
- 15 g fresh parsley leaves
- 15 g fresh basil leaves
- 15 g fresh mint leaves
- 50 g sun-dried tomatoes in oil, drained
- 1 Tbsp pickled capers, drained
- 45 g extra virgin olive oil, plus extra for greasing
- 1 lemon, juice only
- 4 sea bass fillets, with skin
Cooking
- 1000 g water
-
1
vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled
oder 1 heaped tsp vegetable stock paste, homemade - 1 Tbsp extra virgin olive oil, plus extra for drizzling
- 1 Tbsp lemon juice
- fine sea salt, to taste
- ground black pepper, to taste
- Nährwerte
- pro 1 portion
- Kalorien
- 1794 kJ / 429 kcal
- Protein
- 30.1 g
- Kohlenhydrate
- 24.2 g
- Fett
- 22 g
In Kollektionen
Alternative Rezepte
Mushroom Risotto
30 λεπτ.
Salmon with Spinach, Tomatoes and Lentils
40 Min
Puy Lentil and Sausage Casserole
45min
Sea Bass with Cavolo Nero, Cannellini Beans and Red Pepper
30 λεπτ.
Sea Bass with Raisins and Pine Nuts
45min
Miso Cod with Broccoli Rice
25 λεπτ.
Marinated White Fish Fillets with Chermoula Sauce and Couscous Salad
1ωρ. 20 λεπτ.
Cod with citrus butter
50 λεπτ.
Steamed Sea Bass with Watercress Orange Couscous
35min
Bean Casserole with Fresh Tuna
40 Min
Trout with Pesto, Tomatoes and Vegetables
45min
Timatar Wali Macchi (Cod in Tomato Sauce)
1ωρ.