Stuffed Peppers with Herbed Quinoa

Stuffed Peppers with Herbed Quinoa

4.1 33 Bewertungen
Vorbereitung 15 Min
Gesamt 30 Min
6 portions

Zutaten

  • vegetarian hard cheese cut in pieces (3 cm)
    30 g
  • fresh mixed herbs (e.g. rosemary, sage, thyme), leaves only, plus extra roughly chopped for garnishing
    8 sprigs
  • water
    1500 g
  • quinoa rinsed and drained
    150 g
  • garlic cloves
    2
  • onion (approx. 150 g), quartered
    1
  • sun-dried tomatoes drained
    20 g
  • olive oil
    1 Tbsp
  • pitted black olives sliced
    15
  • pickled capers drained
    1 Tbsp
  • toasted pine nuts
    40 g
  • fine sea salt or to taste
    ¼ tsp
  • ground black pepper or to taste
    ¼ tsp
  • mixed peppers (small-medium), tops removed and deseeded
    6

Nährwerte pro 1 portion

Kalorien 246 kcal / 1033 kJ
Protein 8.3 g
Fett 13 g
Kohlenhydrate 21.6 g
Ballaststoff 5.2 g

Gefällt dir, was du siehst?

Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!

Registriere dich jetzt und erhalte ein kostenloses 30-Tage Abo. Tauche ein in die kulinarische die Welt von Cookidoo® - ohne jegliche Verpflichtung.

Kostenlos registrieren Weitere Informationen


Das könnte dir auch gefallen