Stuffed Peppers with Herbed Quinoa
TM6 TM5 TM31

Stuffed Peppers with Herbed Quinoa

4.1 (32 Bewertungen)

Zutaten

  • 30 g vegetarian hard cheese, cut in pieces (3 cm)
  • 8 sprigs fresh mixed herbs (e.g. rosemary, sage, thyme), leaves only, plus extra roughly chopped for garnishing
  • 1500 g water
  • 150 g quinoa, rinsed and drained
  • 2 garlic cloves
  • 1 onion (approx. 150 g), quartered
  • 20 g sun-dried tomatoes, drained
  • 1 Tbsp olive oil
  • 15 pitted black olives, sliced
  • 1 Tbsp pickled capers, drained
  • 40 g toasted pine nuts
  • ¼ tsp fine sea salt, or to taste
  • ¼ tsp ground black pepper, or to taste
  • 6 mixed peppers (small-medium), tops removed and deseeded

Nährwerte
pro 1 portion
Kalorien
1033 kJ / 246 kcal
Protein
8.3 g
Kohlenhydrate
21.6 g
Fett
13 g
Ballaststoff
5.2 g

Gefällt dir, was du siehst? Dieses Rezept und mehr als 80 000 andere warten auf dich!

Kostenlos registrieren

Registriere dich jetzt für unser einmonatiges kostenloses Schnupper-Abo und erhalte Zugriff auf Tausende köstliche Rezepte für deinen Thermomix®. Vollkommen unverbindlich.

Weitere Informationen

Alternative Rezepte