Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: Und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
- 30 g vegetarian hard cheese, cut in pieces (3 cm)
- 8 sprigs fresh mixed herbs (e.g. rosemary, sage, thyme), leaves only, plus extra roughly chopped for garnishing
- 1500 g water
- 150 g quinoa, rinsed and drained
- 2 garlic cloves
- 1 onion (approx. 150 g), quartered
- 20 g sun-dried tomatoes, drained
- 1 Tbsp olive oil
- 15 pitted black olives, sliced
- 1 Tbsp pickled capers, drained
- 40 g toasted pine nuts
- ¼ tsp fine sea salt, or to taste
- ¼ tsp ground black pepper, or to taste
- 6 mixed peppers (small-medium), tops removed and deseeded
- Nährwerte
- pro 1 portion
- Kalorien
- 1033 kJ / 246 kcal
- Protein
- 8.3 g
- Kohlenhydrate
- 21.6 g
- Fett
- 13 g
- Ballaststoff
- 5.2 g
Alternative Rezepte
Aubergine and Sweet Potato Shakshuka with Garlic Cashew Cream
1 Std.
Goats Cheese and Caramelised Onion Quinoa Tart
1 Std. 50 Min
Warm Salad with Lentils, Cauliflower and Beans
30 dk
Mushroom Stroganoff with Parsnip and Leek Purée
1 Std. 15 Min
Mushroom Stroganoff
30 dk
Vegetable Salad and Lentil Stew; Vegan Chocolate Mousse
45 Min
Mushroom Parmentier
1 Std. 10 Min
Vegan Paella with Smoked Tofu
25 dk
Aubergine, Courgette and Red Lentil Gratin
1 Std. 10 Min
Red Lentil, Kale and Rosemary Pasta
30 dk
Allergen-friendly Roasted Butternut Squash and Black Bean Chilli
45 Min
Vegan Chickpea and Mushroom Stew
30 dk