Geräte und Zubehör
Red Lentil, Kale and Rosemary Pasta
Zubereitung 10 Min
Gesamt 30 Min
4 portions
Zutaten
-
water for cooking pasta
-
fine sea salt1 tsp
-
onions quartered100 g
-
carrots cut in pieces (2 cm)75 g
-
celery cut in pieces (2 cm)75 g
-
fresh rosemary leaves only6 sprigs
-
garlic clove1
-
olive oil20 g
-
roasted red peppers, preserved drained, sliced200 g
-
sun-blush tomatoes100 g
-
tinned chopped tomatoes400 g
-
½ tsp vegetable stock paste, homemade, crumbled (see tip)vegetable stock cube (for 0.5 l) crumbled (see tip)½
-
red lentils100 g
-
dried tagliatelle (see tip)300 g
-
kale thick stalks removed, chopped200 g
-
vegan cheese, grated10 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
1344 mg
Protein
22 g
Kalorien
2680 kJ /
639 kcal
Fett
23 g
Gesättigte Fettsäuren
3 g
Kohlenhydrate
78 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Plant-based Kitchen
30 Rezepte
Vereinigtes Königreich und Irland
Vereinigtes Königreich und Irland
Das könnte dir auch gefallen
Jackfruit and Bean Chilli with Spicy Avocado Purée
30 Min
Root Vegetable Hotpot with Harissa
40 Min
Marinaded Tofu with a Tomato and Aubergine Sauce
50 Min
Aubergine and Sweet Potato Shakshuka with Garlic Cashew Cream
1 Std.
Chickpea and Tomato Rogan Josh
25 Min
Vegan Chickpea and Mushroom Stew
30 Min
Vegan Paella with Smoked Tofu
25 Min
Lentil and Vegetable Bolognese Sauce
45 Min
Vegan Mushroom Masala with Chilli and Turmeric
25 Min
Chilli and Peanut Noodles with Tofu and Chilli Garlic Oil
30 Min
Sweet Potato and Spinach Curry with Cauliflower Rice
40 Min
Indian-spiced Roast Butternut and Chickpea Curry
45 Min