Geräte und Zubehör
Slow Cooked Red Wine Poached Pears
Zubereitung 15 Min
Gesamt 5 Std.
4 portions
Zutaten
-
red wine750 g
-
100 g waterPort wine100 g
-
water250 g
-
sugar350 g
-
cinnamon sticks2
-
star anise2
-
orange zest 2 pieces (1 cm x 3-4 cm)
-
Bosc pears (approx. 180 g each), peeled4
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
17.6 mg
Protein
1.2 g
Kalorien
2725.7 kJ /
651.5 kcal
Fett
0.4 g
Ballaststoff
6.5 g
Gesättigte Fettsäuren
0 g
Kohlenhydrate
125.6 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
We can Switch to Chef mode in a Flash
18 Rezepte
International
International
Das könnte dir auch gefallen
Pickled beetroot (Thermomix® Cutter)
1 Std. 10 Min
Pickled red onions (Thermomix® Cutter, using modes)
1 Std. 50 Min
CA Digital Flipbook #2 (Sensor)
2 Std.
Barbecued pork ribs
28 Std. 10 Min
Set and forget rice pudding
1 Std. 10 Min
Pear and ginger paste
26 Std. 25 Min
Berry Liqueur
25 Min
Potato Gratin
1 Std. 10 Min
Freeform bread with filling
1 Std. 35 Min
Ajvar (capsicum and eggplant dip)
50 Min
Melting moments with passionfruit cream
45 Min