Geräte und Zubehör
Gluten free loaves
Zubereitung 10 Min
Gesamt 2 Std. 15 Min
20 slices
Zutaten
-
psyllium husk40 g
-
warm water780 g
-
dried instant yeast3 tsp
-
honey40 g
-
apple cider vinegar25 g
-
buckwheat flour (see Tip)260 g
-
white rice flour plus extra to dust200 g
-
potato starch200 g
-
sea salt3 tsp
-
extra virgin olive oil to grease
-
water to spray
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 slice
Natrium
286.5 mg
Protein
2.5 g
Kalorien
560.8 kJ /
134 kcal
Fett
0.6 g
Ballaststoff
3.3 g
Gesättigte Fettsäuren
0.1 g
Kohlenhydrate
30.2 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Gluten free shortbread
1h 35min
Macadamia chocolate cookies
45min
Meatballs in tomato sauce
1h 10min
Spicy Beef with Red Capsicums
30min
Croquembouche
Nessuna valutazione
Chinese egg noodles
1h
Pastie slice
55min
Gluten free focaccia bread
1h
Stywe pap (firm porridge)
40min
Plum filled potato dumplings with vanilla sauce
2h 10min
Double Crusted Apple Pie (Bill Yosses)
Nessuna valutazione
Best ever carrot cake
1h 35min