Geräte und Zubehör
Gegrilde Steak met Rode Pepersaus
Zubereitung 15 Min
Gesamt 25 Min
6 portie
Zutaten
-
rode paprika's in vieren gesneden, steeltje en zaadjes verwijderd4
-
verse chilipepers2
-
uien in rondjes gesneden (5mm)2
-
knoflookteentjes2
-
olijfolie voor te besprenkelen
-
rundvlees biefstuk1000 g
-
zwarte peper, gemalen¼ tl
-
zout1 snuifje
Rode pepersaus
-
olijfolie120 g
-
zout naar smaak1 snuifje
-
zwarte peper, gemalen¼ tl
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Natrium
461 mg
Protein
35 g
Kalorien
1900 kJ /
454 kcal
Fett
32 g
Ballaststoff
1 g
Gesättigte Fettsäuren
7 g
Kohlenhydrate
7 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Zomer BBQ
10 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Pindakaas Crackers
35 Min
Pindakaas Bosbessen Rolls
Keine Bewertungen
Stoofpotje van zeevruchten en varkensvlees
Keine Bewertungen
Boekweit flammkuchen met wortelgroenten en gorgonzola met chilihoningglazuur
Keine Bewertungen
Gevulde vis
1 Std. 50 Min
Vegan Lasagne met Linzen
Keine Bewertungen
Vegan Oesterzwam Soep
40 Min
Tartaar van Zeebrasem met Vanille
Keine Bewertungen
Kabeljauwsoep met Spinazie
40 Min
Sticky five spice kippenvleugeltjes
Keine Bewertungen
Gegratineerde garnalen met roze peperkorrels
30 Min
Express Aardbeien Dessert
5 Min