Geräte und Zubehör
Gevulde Tomaten met Shakshuka, Mozzarella en gepocheerde Eieren
Zubereitung 15 Min
Gesamt 30 Min
4 portie
Zutaten
-
vleestomaten ongeveer 4 stukken, 200 g en 9 cm elk800 g
-
peterselie, vers3 - 5 takjes
-
teentjes knoflook2
-
sjalot gehalveerd80 g
-
olijfolie30 g
-
rode paprika in stukken gesneden (3 cm)250 g
-
paprika, gerookt, gemalen½ tl
-
groentebouillon poeder1 tl
-
chilipoeder½ tl
-
zout1 tl
-
quinoa 4 minuten kooktijd15 g
-
mozzarella geraspt100 g
-
4 kwartel eiereneieren klein formaat4
-
zwarte peper, gemalen3 - 4 snuifjes
-
flatbread4 stukken
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Natrium
1450.2 mg
Protein
24 g
Kalorien
2343.6 kJ /
560.2 kcal
Fett
27.4 g
Ballaststoff
6.2 g
Gesättigte Fettsäuren
7.4 g
Kohlenhydrate
55.6 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Ready, Set, Cook!
8 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Snackflix Board
Keine Bewertungen
Vanille Witte Wijn Peren met Amandel Crumble
Keine Bewertungen
Pizza-Burrata
1 Std. 40 Min
Boekweit flammkuchen met wortelgroenten en gorgonzola met chilihoningglazuur
Keine Bewertungen
Zoete aardappellasagne
1 Std. 20 Min
Cecina ham en geitenkaaskroketten
9 Std. 20 Min
Lams- en Quinoastoofpot
Keine Bewertungen
Krokant gebraad met moutbiersaus
2 Std. 40 Min
Krokante Parmezaanse Zalm met Groenten en Citroenroomsaus
Keine Bewertungen
Miso Udon Noedels
20 Min
Volkorenbrood
Keine Bewertungen
"Marry Me" - Pasta met Kip
30 Min