Geräte und Zubehör
Kikkererwtenstoofpot met Octopus en Mosselen
Zubereitung 25 Min
Gesamt 19 Std. 15 Min
6 porties
Zutaten
-
gedroogde kikkererwten300 g
-
warm water1500 g
-
olijfolie20 g
-
knoflookteentje1
-
ui in partjes100 g
-
rode paprika, geroosterd, ingemaakt100 g
-
paprika, gerookt, gemalen2 tl
-
bouillonblokje (voor 0,5 l) zeevruchten of vis1
-
verse inktvis (500-700 g), in stukken gesneden (2-3 cm)1
-
water600 g
-
mosselen, vers, schoongemaakt500 g
-
vers korianderblad fijngehakt (om te bestrooien)
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 6 porties
Natrium
4738 mg
Protein
326.7 g
Kalorien
12331.2 kJ /
2947.2 kcal
Fett
63.5 g
Ballaststoff
42 g
Gesättigte Fettsäuren
9.4 g
Kohlenhydrate
256.5 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Stoofpotjes met de Open Koken modus
5 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Pizza met 'nduja en caciocavallo-kaas
Keine Bewertungen
Vegan Burgers
Keine Bewertungen
Gestoomde Zeebrasem in Bouillon met Aardappelen
35 Min
Bietencarpaccio met Burrata
Keine Bewertungen
Aardbeien en geitenkaas filodeegtaartjes
30 Min
Lookbrood met vegan kaas
Keine Bewertungen
Volkoren pitabrood
Keine Bewertungen
Gevulde ossenhaas met granaatappelglazuur
Keine Bewertungen
Gazellehoorns
1 Std.
Aardappelsalade met Groene Overheerlijke Dressing
45 Min
Sojabolognese
40 Min
Krokant gebraad met moutbiersaus
2 Std. 40 Min