Geräte und Zubehör
Haggis and Pancetta Roulade with Whisky Sauce
Zubereitung 15 Min
Gesamt 40 Min
4 portions
Zutaten
Roulade
-
carrots cut in pieces80 g
-
haggis skinned, cut in pieces250 g
-
Toulouse sausages skinned, cut in pieces100 g
-
pancetta thin slices120 g
Whisky Sauce
-
shallots halved150 g
-
unsalted butter diced25 g
-
whisky100 g
-
beef stock250 g
-
cornflour1 tsp
-
fine sea salt1 tsp
-
ground black pepper½ tsp
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
1615.8 mg
Protein
17 g
Kalorien
2217.6 kJ /
530 kcal
Fett
35.2 g
Ballaststoff
1.9 g
Gesättigte Fettsäuren
9.9 g
Kohlenhydrate
22.4 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Chilli Beef with Lemon Feta
30 Min
Rhubarb Fool
1 Std. 10 Min
Bread Sauce
1 Std. 25 Min
Christmas Bread Sauce
15 Min
Smoked Mackerel Pâté
55 Min
Chimichurri Pork Fillet with Warm Rice Salad
13 Std. 20 Min
Chipotle Chilli Beef Cobbler
2 Std. 10 Min
Sautéed Pork with Cider
55 Min
Sausage and Bacon Casserole
50 Min
Chorizo and Butternut Squash Soup
30 Min
Individual Beef Wellingtons with Red Wine Jus
2 Std. 10 Min
Toad in the Hole
1 Std.