Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: Und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
- 200 g leeks, white part only
- 600 g floury potatoes (e.g. Maris Piper, King Edward, approx. 4 small potatoes), peeled, trimmed if necessary to fit in feeder
- water, to cover sliced potatoes
- 40 g unsalted butter, plus 1 Tbsp for baking
-
½
fish stock cube (for 0.5 l), crumbled
oder ½ tsp fish stock paste, homemade - ½ tsp ground black pepper
- 300 g double cream
- 600 g white fish fillet, skinless, firm (e.g. cod, grouper, haddock)
- ½ tsp fine sea salt
- ½ tsp ground black pepper
- 2 lemons, 1 finely grated zest only, 1 halved for serving
- Nährwerte
- pro 1 portion
- Kalorien
- 2731 kJ / 653 kcal
- Protein
- 36 g
- Kohlenhydrate
- 37 g
- Fett
- 42 g
- Gesättigte Fettsäuren
- 25 g
- Ballaststoff
- 5 g
- Natrium
- 1001 mg
Alternative Rezepte
Baked Parmesan Fish with Sweet Potato Mash
45 min
Chicken Kievs with Potato Salad and Green Beans
1 godz. 15 min
Orzo Pasta with Chicken and Pesto
30min
Smoked Haddock and Cauliflower Bake
55 Min
Cottage Pie with Colcannon Mash
1 godz. 50 min
Sausage and Bacon Casserole
50 min
Meatballs in Tomato Sauce with Potato Purée
45 min
Prawn and Vegetable Rice
1 Std. 10 Min
Chicken Polpettini with Steamed Rice and Green Beans
40 min
Fish Pie with Potato Gratin Topping (TM5)
1 Std. 10 Min
Salmon and Leek Parcel with New Potatoes
1 godz.
Glazed Gammon, Dauphinoise Potatoes and Green Beans
2h 10min