Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: Und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
- 200 g leeks, white part only
- 600 g floury potatoes (e.g. Maris Piper, King Edward, approx. 4 small potatoes), peeled, trimmed if necessary to fit in feeder
- water, to cover sliced potatoes
- 40 g unsalted butter, plus 1 Tbsp for baking
-
½
fish stock cube (for 0.5 l), crumbled
oder ½ tsp fish stock paste, homemade - ½ tsp ground black pepper
- 300 g double cream
- 600 g white fish fillet, skinless, firm (e.g. cod, grouper, haddock)
- ½ tsp fine sea salt
- ½ tsp ground black pepper
- 2 lemons, 1 finely grated zest only, 1 halved for serving
- Nährwerte
- pro 1 portion
- Kalorien
- 2731 kJ / 653 kcal
- Protein
- 36 g
- Kohlenhydrate
- 37 g
- Fett
- 42 g
- Gesättigte Fettsäuren
- 25 g
- Ballaststoff
- 5 g
- Natrium
- 1001 mg
Alternative Rezepte
Glazed Gammon, Dauphinoise Potatoes and Green Beans
2h 10min
Luxury Fish Pie with Parmesan and Garlic Sweet Potato Mash
1h 20min
Greek-style Baked Cod with Bulgar Wheat
1h 30min
Creamy Mustard Chicken Stew
40min
Cottage Pie with Colcannon Mash
1 godz. 50 min
Christmas Dinner Sausage Rolls
1h 10min
Salmon and Leek Parcel with New Potatoes
1h
Smoked Haddock and Cauliflower Bake
55min
Lamb Meatballs
45min
Lemon and Parmesan Chicken with Courgetti
30 Min
Chicken Polpettini with Steamed Rice and Green Beans
40min
Bacon and Cabbage Risotto
1h