Geräte und Zubehör
Chicken and Mushrooms in Red Wine Sauce
Zubereitung 10 Min
Gesamt 45 Min
4 portions
Zutaten
-
olive oil30 g
-
red onions halved450 g
-
bacon cubes80 g
-
1 chicken stock cube (for 0.5 l), crumbledchicken stock paste, homemade1 heaped tsp
-
dried herbes de Provence½ Tbsp
-
red wine200 g
-
water100 g
-
floury potatoes skin on, cut in cubes (3 cm )500 g
-
chicken thighs, skinless, boneless (approx. 550 g)4 - 5
-
fresh mushrooms quartered250 g
-
fresh parsley chopped, to garnish1 Tbsp
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Protein
31 g
Kalorien
1862 kJ /
445 kcal
Fett
20 g
Ballaststoff
4.5 g
Kohlenhydrate
27 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
ONE POT CHICKEN
10 Rezepte
Vereinigtes Königreich und Irland
Vereinigtes Königreich und Irland
Das könnte dir auch gefallen
Cassoulet with Duck and Extra Veg
1h
Salmon Soufflé
1h
Pork Tenderloin with Mustard Sauce
30min
Chicken and mushrooms in red wine
45min
Creamy mustard chicken stew
40min
Curried Sweet Potato Soup
30min
Honey Mustard Baked Chicken and Garlic Cauliflower Purée
50min
Turkey Crumble
1h 10min
Pork Fillet with Mustard Sauce
30min
Colcannon
35min
Beef Bourguignon
1h 30min
Pork Fillet with Red Wine Sauce and Vegetables
45min