Geräte und Zubehör
Cumberland Sausage and Apple Stuffing Loaf
Zubereitung 15 Min
Gesamt 1 Std. 20 Min
8 portions
Zutaten
-
streaky bacon rindless (see tip)10 slices
-
sliced white bread torn in pieces85 g
-
fresh sage leaves10 g
-
fresh parsley leaves5 g
-
celery cut in pieces (3 cm)35 g
-
onions quartered100 g
-
olive oil10 g
-
Bramley cooking apple peeled, cored, cut in eighths (approx. 130 g)1
-
sausages Cumberland, skins removed, broken in pieces800 g
-
large egg1
-
fine sea salt1 tsp
-
ground black pepper¼ tsp
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
1116 mg
Protein
20 g
Kalorien
1603 kJ /
386 kcal
Fett
29 g
Gesättigte Fettsäuren
11 g
Kohlenhydrate
10 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Bread Sauce
1 Std. 25 Min
Inside-out Chicken Kievs with Celeriac Mash and Peas
45 Min
Sausage Rolls
1 Std. 10 Min
Chocolate Tiffin
2 Std. 30 Min
Sausage and Bacon Casserole
50 Min
Spanish-flavoured Sausagemeat Plait
1 Std.
Honey Parmesan Parsnips
50 Min
Chestnut and Cranberry Stuffing
1 Std. 55 Min
Toad in the Hole
1 Std.
Marmalade-glazed Ham
1 Std. 50 Min
Mince Pies
1 Std. 10 Min
Cauliflower Cheese
50 Min