Geräte und Zubehör
Guinness® Bread with Smoked Trout Topping and Watercress
Zubereitung 25 Min
Gesamt 1 Std. 45 Min
4 portions
Zutaten
Guinness® Bread
-
strong wholemeal bread flour450 g
-
strong white bread flour125 g
-
baking powder1 Tbsp
-
fine sea salt1 ½ tsp
-
buttermilk285 g
-
Guinness®130 g
-
treacle100 g
-
porridge oats20 g
Smoked Trout Topping
-
watercress150 g
-
olive oil60 g
-
cider vinegar30 g
-
honey30 g
-
wholegrain mustard½ Tbsp
-
fresh dill leaves only, to taste3 - 4 sprigs
-
crème fraîche200 g
-
creamed horseradish2 tsp
-
lemon freshly squeezed juice only1
-
fine sea salt to taste¼ - ½ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
smoked trout fillets, flaked250 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Protein
29 g
Kalorien
3212 kJ /
768 kcal
Fett
41 g
Kohlenhydrate
66 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Taste of Spring
10 Rezepte
Vereinigtes Königreich und Irland
Vereinigtes Königreich und Irland
Das könnte dir auch gefallen
Twice-Baked Watercress, Goat's Cheese and Hazelnut Soufflé
1 Std. 10 Min
Irish Soda Bread
45 Min
Salad with Goat's Cheese and Toasted Cashew Dressing
25 Min
Mulled Wine
30 Min
Caramelised Red Onion Chutney
24 Std.
Cranberry Chutney
25 Min
Moroccan Lamb with Chopped Salad
13 Std. 15 Min
Chestnut and Cranberry Stuffing
1 Std. 55 Min
Curried Parsnip Soup
30 Min
Smoked Mackerel Pâté
55 Min
Spiced Red Cabbage
1 Std. 10 Min
Cauliflower Cheese
50 Min