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Crispy Smashed Jersey Royals with Salsa Verde
Zubereitung 5 Min
Gesamt 1 Std. 15 Min
4 portions
Zutaten
Potatoes
-
water500 g
-
Jersey Royals750 g
-
olive oil4 Tbsp
-
fine sea salt to taste
-
ground black pepper to taste
Salsa Verde
-
fresh curly parsley leaves only (approx. 25 g)1 bunch
-
fresh mint leaves only (approx. 25 g)1 bunch
-
pickled capers drained, rinsed1 tsp
-
garlic clove1
-
lemon thin peelings of skin and juice1
-
extra virgin olive oil100 g
-
caster sugar1 tsp
-
fine sea salt1 tsp
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
521.7 mg
Protein
4.9 g
Kalorien
2122 kJ /
507 kcal
Fett
39 g
Ballaststoff
6 g
Gesättigte Fettsäuren
5.4 g
Kohlenhydrate
38 g
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