Kompatible Versionen
Beef Bourguignon and Warm Lemon Pudding with Lemon Syrup
Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: Und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
Lemon Pudding with Syrup
- unsalted butter, for greasing
- brown sugar, for dusting
- 100 g lemon juice
- 850 g water
- 280 g brown sugar
- 4 - 6 pieces lemon peel, to taste
- 130 g strong white bread flour
- 60 g unsalted butter, diced
- 15 g milk
- 60 g lemon juice, freshly squeezed
- 2 tsp baking powder
- 2 medium eggs
Beef Bourguignon
- 1 dried bay leaf
- 5 sprigs fresh parsley, cut in pieces
- 3 sprigs fresh thyme, cut in pieces
- 3 garlic cloves
- 200 - 250 g onions, quartered
- 15 g olive oil
- 700 g beef meat, diced (3 cm) (preferably top rump, chuck, collar or cheek)
- 150 g streaky bacon, cured and smoked, cut in strips
- 300 g red wine, preferably Burgundy or any full-bodied red wine
- 200 g water
- 1 tsp fine sea salt
- 2 pinches ground black pepper
- 200 g fresh button mushrooms
- 300 g carrots
- 1 - 2 Tbsp cornflour (optional)
- baguette, sliced, for serving
- Nährwerte
- pro 1 portion
- Kalorien
- 5931 kJ / 1417 kcal
- Protein
- 49 g
- Kohlenhydrate
- 104 g
- Fett
- 82 g
- Gesättigte Fettsäuren
- 44 g
- Ballaststoff
- 5.9 g
- Natrium
- 1267 mg
Alternative Rezepte
Orzo Pasta with Chicken and Pesto
30 min
Steak, Guinness® and Oyster Pie
3 godz.
Lasagne Bolognese
1 godz. 45 min
Beef and Beer Pie
1 Std. 40 Min
Pasta in Tomato Sauce with Chorizo
25 min
Rice with Duck
1 godz. 5 min
Victoria Sponge
1 godz. 10 min
Marmalade-glazed Ham
1 Std. 50 Min
Prawn and Chorizo Paella
45 min
Glazed Gammon, Dauphinoise Potatoes and Green Beans
2 Std. 10 Min
Luxury Fish Pie with Parmesan and Garlic Sweet Potato Mash
1 Std. 20 Min
Beef Bourguignon
1 godz. 30 min