Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: Und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
Rice
- 1300 g water
-
25
g olive oil
oder unsalted butter, diced - 1 ½ tsp fine sea salt
- 300 g white rice
Seafood Stew
- 2 garlic cloves
- 3 sprigs fresh coriander, leaves only
- 3 sprigs fresh parsley, leaves only
- 2 sprigs fresh tarragon, leaves only (optional)
- 80 g onions, quartered
- 50 g olive oil
- 200 g peeled tomatoes, quartered (see tip)
- 80 g green pepper, cut in pieces
-
1
fish stock cube (for 0.5 l), crumbled
oder 1 tsp fish stock paste, homemade - ¼ tsp fine sea salt
-
500
g large raw prawns, peeled, peeled, fresh or defrosted from frozen
oder medium raw prawns, peeled, fresh or defrosted from frozen - 400 g tinned coconut milk
- 400 g fish fillets (e.g. haddock, sea bass), cut in pieces (approx. 5 cm)
- 1 pinch ground cayenne pepper
- 1 Tbsp fresh chives, snipped
- Nährwerte
- pro 1 portion
- Kalorien
- 2644 kJ / 632 kcal
- Protein
- 48 g
- Kohlenhydrate
- 67 g
- Fett
- 18 g
- Gesättigte Fettsäuren
- 3 g
- Ballaststoff
- 3.3 g
- Natrium
- 1327 mg
In Kollektionen
Alternative Rezepte
Prawn Pasta with Rocket Pesto
55 min
Salmon and Basmati Rice with Dill Cream Sauce
40min
Greek-style Baked Cod with Bulgar Wheat
1h 30min
Salmon and Coleslaw Sandwich Filling
15 menit
Prawn Saganaki
35 menit
Classic Egg and Cress Sandwiches
35 menit
Pasta with Spicy Prawns and Ginger
25 min
Steamed Hake with 7 Colour Rice
1h
Prawn and Vegetable Rice
1h 10min
Prawn Saganaki with Feta
35 menit
Italian-style Baked Sea Bass with Roasted Pepper Dip and Fennel Salad
40min
Jersey Royal Potato Salad
40min