
Geräte und Zubehör
Seafood Stew with Rice
Vorbereitung 15 Min
Gesamt 30 Min
4 portions
Zutaten
Rice
-
water1300 g
-
olive oil25 g
-
fine sea salt1 ½ tsp
-
white rice300 g
Seafood Stew
-
garlic cloves2
-
fresh coriander leaves only3 sprigs
-
fresh parsley leaves only3 sprigs
-
fresh tarragon (optional) leaves only2 sprigs
-
onions quartered80 g
-
olive oil50 g
-
peeled tomatoes quartered (see tip)200 g
-
green pepper cut in pieces80 g
-
fish stock cube (for 0.5 l) crumbled1
-
fine sea salt¼ tsp
-
large raw prawns, peeled peeled, fresh or defrosted from frozen500 g
-
tinned coconut milk400 g
-
fish fillets (e.g. haddock, sea bass), cut in pieces (approx. 5 cm)400 g
-
ground cayenne pepper1 pinch
-
fresh chives snipped1 Tbsp
Nährwerte pro 1 portion
Kalorien
632 kcal /
2644 kJ
Protein
48 g
Fett
18 g
Kohlenhydrate
67 g
Ballaststoff
3.3 g
Gesättigte Fettsäuren
3 g
Natrium
1327 mg
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in

Thermomix Friend
32 Rezepte
Vereinigtes Königreich und Irland
Vereinigtes Königreich und Irland