Geräte und Zubehör
Quick Lamb Dhansak
Zubereitung 10 Min
Gesamt 45 Min
4 portions
Zutaten
-
fresh mint leaves (approx. 5 g)1 bunch
-
coriander leaf (approx. 5 g)1 bunch
-
lamb meat diced (2-3 cm)500 g
-
garam masala2 Tbsp
-
vegetable oil plus extra for frying30 g
-
onions quartered150 g
-
garlic cloves2
-
butternut squash diced (2-3 cm)200 g
-
red split lentils rinsed150 g
-
1 tsp vegetable stock paste, homemadevegetable stock cube (for 0.5 l) crumbled1
-
water hot500 g
-
rogan josh curry paste (or other indian curry paste)20 g
-
tamarind paste15 g
-
caster sugar25 g
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
lemon juice30 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Protein
36.9 g
Kalorien
2096 kJ /
501 kcal
Fett
20.8 g
Kohlenhydrate
41.5 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Indian Feast
10 Rezepte
Vereinigtes Königreich und Irland
Vereinigtes Königreich und Irland
Das könnte dir auch gefallen
Chicken Saag
50 min
Keralan Fish Curry
30 min
Lamb Korma
4 godz.
Chicken Garam Masala
50 min
Quick Lamb Dhansak
50 min
Chicken Jalfrezi
1 godz.
Cape Malay Chicken Curry
1 godz.
Lamb Rogan Josh
1 godz. 45 min
Lamb Curry with Peppers - Bhoona Gosht
1 godz. 15 min
Chicken and Mushroom Balti
50 min
Prawn Bhuna
30 min
Lamb Dopiaza (Lamb and Onion Curry)
6 godz. 30 min