Geräte und Zubehör
Bloemkool met kaas
Zubereitung 20 Min
Gesamt 55 Min
4 porties
Zutaten
-
140 g Cheddar kaas, in stukkenGruyère kaas in stukken140 g
-
water500 g
-
bloemkool (ca. 600 g), in roosjes⅔
-
meel35 g
-
boter25 g
-
melk340 g
-
zout volgens smaak⅓ tl
-
witte peper, gemalen volgens smaak1 snuifje
-
nootmuskaat, gemalen (optional)1 snuifje
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Natrium
530.9 mg
Protein
17 g
Kalorien
1299.9 kJ /
310.7 kcal
Fett
19.7 g
Ballaststoff
3.3 g
Gesättigte Fettsäuren
11.6 g
Kohlenhydrate
18.4 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Het basiskookboek
174 Rezepte
Benelux
Benelux
Het Basiskookboek
133 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Met honing geglazuurde wortelen
30 Min
Broccoli en aardappelen met blauwe-kaassaus
45 Min
Zalm in champignonroomsaus met aardappelen
50 Min
Bloemkool met kaas en gekookte eieren
35 Min
200 g prei fruiten
20 Min
Vleesballetjes met tomatensaus
45 Min
Kipfilet met champignonsaus en aardappelen
1 Std.
Aardappelpuree
45 Min
Appelmoes
20 Min
Romige courgettensoep
25 Min
Romige tomatensoep
25 Min
Chocolademousse
3 Std. 20 Min