Geräte und Zubehör
Chocolate tofu mousse pots
Zubereitung 5 Min
Gesamt 1 Std. 10 Min
4 portions
Zutaten
-
dairy free chocolate broken into pieces120 g
-
cocoa powder30 g
-
almond milk70 g
-
caster sugar100 g
-
salt1 pinch
-
silken tofu drained300 g
-
frozen raspberries (optional) for decorating50 g
-
fresh mint leaves (optional) for decorating1 sprig
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
62.8 mg
Protein
8.1 g
Kalorien
1410.8 kJ /
335.8 kcal
Fett
12.7 g
Ballaststoff
6 g
Gesättigte Fettsäuren
5.8 g
Kohlenhydrate
46.3 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Chocolate addiction
9 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland
Das könnte dir auch gefallen
Nut butter dressing
5 Min
Veggie Pulp Crackers
11 Std. 30 Min
Burmese chickpea tofu with spicy dipping sauce
1 Std. 30 Min
Jackfruit and mayo sandwich filling
5 Min
Cashew pouring cream
35 Min
Thai tofu and sweet potato cakes
30 Min
Wild Rice Salad with Miso Vinaigrette
1 Std. 15 Min
Yellow curry with mushroom and cauliflower (Dandelion restaurant)
55 Min
Sweet potato and wakame patties (TM6, Jude Blereau)
1 Std.
Beetroot ketchup
1 Std. 15 Min
Wholefood pancakes with vanilla and cinnamon poached apples
1 Std. 25 Min
Caramel almond cashew slice (Post-natal)
2 Std. 30 Min