Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: Und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
- 70 g cashews, dry roasted or activated, plus extra to serve (see Tips)
- 180 g onion, cut into quarters
- 100 g carrot, cut into pieces (3 cm - see Tips)
- 50 g celery, cut into pieces (3 cm)
- 40 g extra virgin olive oil, plus extra to serve
- 600 g beetroot, washed, trimmed and cut into pieces (2-3 cm - see Tips)
- 2 apple, unpeeled and cored; 1 cut into quarters, 1 cut into julienne, to serve
- 550 g liquid chicken stock or bone broth (see Tips)
- 50 g lemon juice
- salt, to taste
- ground black pepper, to taste
- watercress, to serve (optional)
- kefir milk, to serve (optional - see Tips)
- Nährwerte
- pro 1 portion
- Kalorien
- 821.8 kJ / 195.7 kcal
- Protein
- 5.2 g
- Kohlenhydrate
- 15.7 g
- Fett
- 11.4 g
- Gesättigte Fettsäuren
- 1.9 g
- Ballaststoff
- 5.5 g
- Natrium
- 203 mg
Alternative Rezepte
Carrot and coriander soup
30min
Turmeric cauliflower soup (Post-natal)
50min
Beetroot Soup with Herb Dumplings
1h 10min
Curried carrot and ginger soup
40min
Thai green broccoli and spinach soup
25 min
Zucchini soup
25 min
Roasted eggplant
1h 35min
Beetroot soup with herb dumplings
1h 10min
Broccoli and pea soup with cauliflower cashew cream
40min
Broccoli almond soup
30min
Spinach potato soup with savoury egg custard
45min
Broccoli soup with sage oil
30min