Geräte und Zubehör
Beetroot soup (gut health)
Zubereitung 10 Min
Gesamt 40 Min
8 portions
Zutaten
-
cashews dry roasted or activated, plus extra to serve (see Tips)70 g
-
onion cut into quarters180 g
-
carrot cut into pieces (3 cm - see Tips)100 g
-
celery cut into pieces (3 cm)50 g
-
extra virgin olive oil plus extra to serve40 g
-
beetroot washed, trimmed and cut into pieces (2-3 cm - see Tips)600 g
-
apple unpeeled and cored; 1 cut into quarters, 1 cut into julienne, to serve2
-
liquid chicken stock or bone broth (see Tips)550 g
-
lemon juice50 g
-
salt to taste
-
ground black pepper to taste
-
watercress to serve (optional)
-
kefir to serve (optional - see Tips)
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
203 mg
Protein
5.2 g
Kalorien
821.8 kJ /
195.7 kcal
Fett
11.4 g
Ballaststoff
5.5 g
Gesättigte Fettsäuren
1.9 g
Kohlenhydrate
15.7 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Nourish your gut 1 with Louise Keats
8 Rezepte
Australien und Neuseeland
Australien und Neuseeland
Das könnte dir auch gefallen
Spicy cauliflower soup
20 min
Carrot and coriander soup
30 min
Turmeric cauliflower soup (Post-natal)
50 min
Thai green broccoli and spinach soup
25 min
Spinach potato soup with savoury egg custard
45 min
Broccoli and pea soup with cauliflower cashew cream
40 min
Broccoli soup with sage oil
30 min
Fermented beetroot and apple salsa
72 godz.
Curried carrot and ginger soup
40 min
Broccoli almond soup
30 min
Hearty seven vegetable soup
30 min
Pumpkin and ginger soup
35 min