
Geräte und Zubehör
Varkenslendegebraad met aardappelpuree
Vorbereitung 5 Min
Gesamt 1 Std. 15 Min
4 porties
Zutaten
-
ui , in stukken (3 cm)50 g
-
extra vergine olijfolie30 g
-
spek , in reepjes of blokjes40 g
-
gedroogde eekhoorntjesbrood , in lauw water geweekt (10 min.) en uitgelekt20 g
-
varkenslende , in één stuk800 g
-
zout2 tl
-
versgemalen zwarte peper1 snuifje
-
volle melk600 g
-
groentenbouillonblokje (voor 0,5 l)½
-
aardappelen in plakjes (1/2 cm)1000 g
-
boter20 g
Nährwerte pro 1 portie
Kalorien
3157 kJ /
754 kcal
Protein
54.8 g
Kohlenhydrate
47.4 g
Fett
39.8 g
Ballaststoff
3.8 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in

Gevarieerd koken elke dag
52 Rezepte
Benelux
Benelux