Geräte und Zubehör
Gluten free birthday sponge cake
Zubereitung 20 Min
Gesamt 1 Std. 10 Min
12 slices
Zutaten
Sponge
-
butter for greasing
-
raw sugar220 g
-
eggs room temperature6
-
natural vanilla extract2 tsp
-
bicarbonate of soda½ tsp
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cream of tartar1 ½ tsp
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gluten free cornflour130 g
Cream cheese frosting
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cream cheese softened250 g
-
unsalted butter cut into pieces, softened100 g
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pure icing sugar200 g
-
natural vanilla extract1 tsp
-
lemon juice1 tbsp
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 slice
Natrium
194.9 mg
Protein
5.6 g
Kalorien
1461.5 kJ /
347.9 kcal
Fett
16.7 g
Ballaststoff
0.1 g
Gesättigte Fettsäuren
10 g
Kohlenhydrate
44.9 g
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Good food, gluten free
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