Geräte und Zubehör
Kipfricassee
Zubereitung 10 Min
Gesamt 45 Min
6 porties
Zutaten
-
amandelen in staafjes100 g
-
hardgekookte eieren2
-
extra vergine olijfolie100 g
-
ui in stukken gesneden300 g
-
teentjes knoflook3
-
kippenbout, met vel1200 g
-
witte wijn200 g
-
water50 g
-
saffraan draadjes1 snuifje
-
zout1 tl
-
gedroogde laurierbladeren2
-
gemalen zwarte peper1 snuifje
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Protein
50.62 g
Kalorien
2312 kJ /
553 kcal
Fett
35.92 g
Kohlenhydrate
5.17 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Gevarieerd koken elke dag
52 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Gestoofde Savooiekool op Italiaanse wijze
Keine Bewertungen
Matzeballen
Keine Bewertungen
Romige champignons met knapperige geroosterde aardappelen
1 Std. 30 Min
Cottage pie
1 Std. 10 Min
Lam in korst op Italiaanse wijze
5 Std.
Brochette van kippenballetjes met rijst
1 Std. 40 Min
Krokante olijven
1 Std. 30 Min
Aardappelgoulash
1 Std.
Spaghetti met tonijn
40 Min
Boemkool buffalo hapjes
35 Min
Latkes (aardappelkoekjes)
45 Min
Gehaktbrood
1 Std. 20 Min