Geräte und Zubehör
Kipfricassee
Zubereitung 10 Min
Gesamt 45 Min
6 porties
Zutaten
-
amandelen in staafjes100 g
-
hardgekookte eieren2
-
extra vergine olijfolie100 g
-
ui in stukken gesneden300 g
-
teentjes knoflook3
-
kippenbout, met vel1200 g
-
witte wijn200 g
-
water50 g
-
saffraan draadjes1 snuifje
-
zout1 tl
-
gedroogde laurierbladeren2
-
gemalen zwarte peper1 snuifje
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portie
Protein
50.62 g
Kalorien
2312 kJ /
553 kcal
Fett
35.92 g
Kohlenhydrate
5.17 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Gevarieerd koken elke dag
52 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Kip met rode paprika
1 Std. 5 Min
Kalkoenrolletjes met gorgonzola
1 Std.
Op Afrikaanse wijze gegrilde vis met rijst en tomatensalade
45 Min
Groentencurry met rijst
Keine Bewertungen
Ijslolly’s van watermeloen
Keine Bewertungen
Gehaktballen met witte wijnsaus en champignons
35 Min
Îles Flottantes' in Witte Chocoladecrème en Rozenwater
Keine Bewertungen
Gestoomde aardappelkroon
50 Min
Witte chocoladecreme met mangosaus (vegan)
2 Std. 40 Min
Steak au Poivre
20 Min
Rundergoulash met deegballetjes
1 Std. 30 Min
Gestoomde broodjes
2 Std. 10 Min