Geräte und Zubehör
Gestoomde kalkoenfilet met ricotta, spinazie en walnotenvulling
Zubereitung 15 Min
Gesamt 2 Std.
4 porties
Zutaten
Vulling
-
verse bladspinazie gespoeld (zie tip)150 g
-
teentje knoflook1
-
Parmezaanse kaas in stukken (2 cm)10 g
-
gehalveerde walnoten50 g
-
verse basilicumbladeren6
-
ricotta125 g
-
zout½ tl
-
gemalen zwarte peper⅛ tl
Kalkoenfilet
-
kalkoenborstfilet, zonder vel uitgebeend en gerold700 - 800 g
-
Parma ham6 - 9 sneetjes
-
water1300 g
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 portie
Natrium
1143 mg
Protein
57 g
Kalorien
2103 kJ /
504 kcal
Fett
29 g
Gesättigte Fettsäuren
11 g
Kohlenhydrate
2 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Feesttafel
11 Rezepte
Benelux
Benelux
Das könnte dir auch gefallen
Lookbrood met vegan kaas
Keine Bewertungen
Kabeljauw met citrusboter
50 Min
Avocadotartaar met ei en zalm
45 Min
Gevulde kalkoen met veenbessensaus
Keine Bewertungen
Lam in korst op Italiaanse wijze
5 Std.
Varkenshaasje in papillot
1 Std.
Taboulé met quinoa en tonijn
40 Min
Courgetteomelet
40 Min
Indische vis met yoghurtsaus, aardappelen en groenten
1 Std.
Flans van geitenkaas met yoghurtsaus en prei
45 Min
Vissticks met tomatensaus
50 Min
Kip gevuld met veenbessen en camembert
45 Min