Kompatible Versionen
Gestoomde kalkoenfilet met ricotta, spinazie en walnotenvulling
Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: Und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
Vulling
- 150 g verse bladspinazie, gespoeld (zie tip)
- 1 teentje knoflook
- 10 g Parmezaanse kaas, in stukken (2 cm)
- 50 g gehalveerde walnoten
- 6 verse basilicumbladeren
- 125 g ricotta
- ½ tl zout
- ⅛ tl gemalen zwarte peper
Kalkoenfilet
- 700 - 800 g kalkoenborst filet, zonder vel, uitgebeend en gerold
- 6 - 9 sneetjes Parma ham
- 1300 g water
- Nährwerte
- pro 1 portie
- Kalorien
- 2103 kJ / 504 kcal
- Protein
- 57 g
- Kohlenhydrate
- 2 g
- Fett
- 29 g
- Gesättigte Fettsäuren
- 11 g
- Natrium
- 1143 mg
In Kollektionen
Alternative Rezepte
Gevulde kalkoen met veenbessensaus
Keine Bewertungen
Balsamicozalm met courgettenoedels
25min
Gehaktballen met champignonroomsaus en pompoen-aardappelpuree
1h 10 min
Crème brulée met champagne en biscuits rose de Reims
3u.
Geroosterde aubergines
Keine Bewertungen
Omelet met kip op Thaise wijze
50 min
Groentesticks met dipsaus en volkorenbroodjes
Keine Bewertungen
Peren in rode wijn
3 godz. 20 min
Varkensfricandeau met mosterdsaus
35 min
Schotse eieren met salade van knolselder en wortelen
50 min
Sous-vide kip pakketjes met rode paprika saus
2u. 10min
Vleesballetjes met tomatensaus
45 min