Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: Und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
- 1 kalkoenborst opengesneden in 1 dunne filet (ong. 900 g)
- ½ tl zout
- 2 snuifjes gemalen zwarte peper
- 100 g gekookte ham in fijne sneetjes
- 1 renetappel, geschild en in schijfjes gesneden (ong. 200 g)
- 140 g kaas, in dunne plakjes (broodbeleg kaas)
- 70 g krenten
- 50 g walnoten, gehalveerd
- 70 g gedroogde pruimen zonder pit
- 150 g spek in sneetjes om dicht te maken (optional)
Gekarameliseerde ui
- 700 g ui, in kwarten gesneden
- 70 g boter
- 30 g extra vergine olijfolie
- 1 tl zout
- 30 g vloeibare karamel
- 1 snuifje gemalen zwarte peper
- Nährwerte
- pro 1 portie
- Kalorien
- 2395 kJ / 576 kcal
- Protein
- 46.77 g
- Kohlenhydrate
- 20.08 g
- Fett
- 34.26 g
In Kollektionen
Alternative Rezepte
Volkoren hamburgerbroodjes
2 Std. 50 Min
Chocoladebonencake met kokosboterroomglazuur
Keine Bewertungen
Sandwich South Carolina BBQ Pulled Pork
Keine Bewertungen
Spaghetti carbonara
30min
Omelet met kip op Thaise wijze
50min
Driekoningentaart met ananas en gezouten karamel
Keine Bewertungen
Driekoningentaart met hazelnoten
Keine Bewertungen
Brood van gierstmeel
2h 35min
Brochette van kippenballetjes met rijst
1h 40min
Gestoomd volkorenbrood
2h
Boerenbrood
2h
Bundeltjes van sperziebonen met aardappelen en tijmboter
50min