Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: Und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
- 1 kalkoenborst opengesneden in 1 dunne filet (ong. 900 g)
- ½ tl zout
- 2 snuifjes gemalen zwarte peper
- 100 g gekookte ham in fijne sneetjes
- 1 renetappel, geschild en in schijfjes gesneden (ong. 200 g)
- 140 g kaas, in dunne plakjes (broodbeleg kaas)
- 70 g krenten
- 50 g walnoten, gehalveerd
- 70 g gedroogde pruimen zonder pit
- 150 g spek in sneetjes om dicht te maken (optional)
Gekarameliseerde ui
- 700 g ui, in kwarten gesneden
- 70 g boter
- 30 g extra vergine olijfolie
- 1 tl zout
- 30 g vloeibare karamel
- 1 snuifje gemalen zwarte peper
- Nährwerte
- pro 1 portie
- Kalorien
- 2395 kJ / 576 kcal
- Protein
- 46.77 g
- Kohlenhydrate
- 20.08 g
- Fett
- 34.26 g
In Kollektionen
Alternative Rezepte
Gochujang zeevruchtenrisotto
1u.
Zalmtartaar
10min
Citroenijs
8u. 30min
Amandelbretzels
Keine Bewertungen
Margarita
10min
Driegangen maaltijd voor twee
1u. 15min
Vegetarisch medaillon
Keine Bewertungen
Pierogi met vlees
1u.
Groene smoothie bowl met gojibessen
Keine Bewertungen
Sprankelende clementine en granaatappelpunch
20min
Tajine van zeeduivel met gekonfijte citroen
1u. 35min
Sardinepakketjes met sperziebonensalade
Keine Bewertungen