Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: Und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
Meatballs
- 80 g bread, day old
- ½ brown onion, quartered
- 4 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 1 tsp dried mixed herbs
- 20 g olive oil, plus extra for frying
- 500 g rump steak, trimmed, cut into pieces (4 cm) and slightly frozen
- 20 g whole milk
- 1 egg
- ½ tsp fine sea salt
- ½ tsp ground black pepper
White Wine Mushroom Sauce
- 60 g Parmesan cheese, crust removed and cut into cubes (3 cm)
- 60 g dry white wine
- 1 Tbsp cornflour
- 1 garlic clove
- 1 shallot (approx. 30 g)
- 40 g unsalted butter
- 200 g chestnut mushrooms, cut in thin slices
- 1 pinch fine sea salt, to taste
- 1 pinch ground black pepper, to taste
- 200 g whipping cream
- 1 sprig fresh flat-leaf parsley, for garnishing
- Nährwerte
- pro 1 portion
- Kalorien
- 2238 kJ / 532 kcal
- Protein
- 36.2 g
- Kohlenhydrate
- 9 g
- Fett
- 39.3 g
- Ballaststoff
- 1.9 g
Alternative Rezepte
Lamb and Leek Pie
2h
Chicken Florentine Involtini - Involtini di pollo alla fiorentina
50min
Pork Tenderloin with Mustard Sauce
30min
Beef Stroganoff
1h
Beef Goulash with Bread Dumplings
1h 30min
Chicken with creamy vegetable sauce
50min
Pork Fillet with Sauerkraut and Potato Purée
1h 10min
Pork Cannelloni with Vegetable Sauce
1h
Pollock and Coriander Fishcakes with Savoy Rice
1 Std. 50 Min
Pork Chops with Orange
2h 25 min
Chicken Involtini with Sun-Dried Tomato Pesto
50min
Pork tenderloin with mustard sauce
35min