Geräte und Zubehör
Chicken and Pepper Souvlaki with Rice
Zubereitung 25 Min
Gesamt 1 Std. 5 Min
6 portions
Zutaten
Marinade
-
fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)20 g
-
garlic cloves2
-
soy sauce100 g
-
honey50 g
-
toasted sesame oil to taste1 - 2 tsp
-
25 g barbecue saucehoisin sauce25 g
-
ground black pepper1 pinch
Chicken and Rice
-
chicken breasts, skinless diced (2-3 cm)800 g
-
peppers (approx. 2 peppers), cut in pieces (2-3 cm)400 g
-
1 vegetable stock cube (for 0.5 l)vegetable stock paste, homemade1 tsp
-
salt½ tsp
-
white long grain rice300 g
-
water1000 g
-
cornflour2 Tbsp
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Protein
38 g
Kalorien
1708 kJ /
408 kcal
Fett
3 g
Ballaststoff
3.1 g
Kohlenhydrate
55 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Chicken, Basil and Roasted Red Pepper Spaghetti (TM6 & TM5)
35 min
Chicken breasts pizzaiola
55 min
Chicken Pesto Tagliatelle
1 godz. 5 min
Chicken and Warm Potato Salad
55 min
Chicken in Red Pepper Sauce with Courgette and Feta Couscous
55 min
Curry Noodles with Pork
45 min
Chicken Skewers with Cumin Rice and Warm Vegetable Salad
2 godz.
Chorizo and Chicken Burgers
20 min
Chicken with Peppers and Rice
1 godz.
Chicken Enchiladas
1 godz.
Beef Burger with Melting Cheese Centre
45 min
Creamy Chicken and Chorizo Pasta
30 min