Geräte und Zubehör
Thai green chicken curry
Zubereitung 20 Min
Gesamt 30 Min
4 portions
Zutaten
-
coconut cream250 g
-
Thai green curry paste (see Tips)60 g
-
skinless chicken thigh fillet cut into pieces (3 cm)500 g
-
fish sauce to taste30 - 50 g
-
palm sugar1 tsp
-
fresh mixed mushrooms (i.e. shiitake, button, field), cut into bite-sized pieces or slices250 - 300 g
-
canned bamboo shoots drained80 g
-
fresh kaffir lime leaves7
-
fresh Thai basil leaves or coriander leaves, for garnishing
-
fresh long green chillies trimmed, deseeded if preferred and cut into thin slices (optional)
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
1848.9 mg
Protein
27.5 g
Kalorien
1383 kJ /
329.3 kcal
Fett
21.2 g
Ballaststoff
2.8 g
Gesättigte Fettsäuren
13.8 g
Kohlenhydrate
6.4 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Thai chilli chicken and basil
30 Min
Thai red curry paste
15 Min
Thai green curry paste
10 Min
Chicken pad thai
55 Min
Beef madras
1 Std. 30 Min
Coconut lamb curry
2 Std.
Prawn and chicken laksa
40 Min
Goan prawn curry
25 Min
Sri Lankan red beef curry
1 Std. 40 Min
Quick massaman beef curry
40 Min
Coconut fish curry
1 Std. 10 Min
Thai red chicken curry
30 Min