Schwierigkeitsgrad
Die meisten unserer Rezepte sind einfach. Manche sind etwas herausfordernder: Und zwar jene, die als mittel oder fortgeschritten bewertet sind.
Arbeitszeit
Dies ist die Arbeitszeit, die du benötigst, um diese Mahlzeit zuzubereiten.
Gesamtzeit
Dies ist die Zeit, die benötigt wird, um das Gericht von Anfang bis Ende zuzubereiten: Marinieren, Backen, Kühlen usw.
Portionen
Dies zeigt an, auf wie viele Portionen dieses Gericht zugeschnitten ist.
Zutaten
- 20 g dried mushrooms
- boiling water, for soaking
- 1 carrot (approx. 110 g), cut in pieces (3-4 cm)
- 1 celery stalk (approx. 50 g), cut in pieces (3-4 cm)
- 1 onion (approx. 150 g), quartered
- 1 garlic clove
- 50 g extra virgin olive oil
- 500 - 600 g mixed vegetables (e.g. potato, pumpkin, green beans, broccolini), cut in pieces (3-4 cm)
- 1000 - 1200 g beef, blade roast, cut or trussed into a square shape
- 100 g dry white wine
- 100 g water, plus 1 Tbsp (optional)
- 1 Tbsp vegetable stock paste, homemade (see tip)
- ¼ tsp fine sea salt, or to taste
- ¼ tsp ground black pepper, or to taste
- 1 Tbsp cornflour (optional)
- Nährwerte
- pro 1 portion
- Kalorien
- 2504 kJ / 596 kcal
- Protein
- 71.4 g
- Kohlenhydrate
- 9 g
- Fett
- 28.1 g
- Ballaststoff
- 8 g
Alternative Rezepte
Chicken Breasts Pizzaiola
50min
Chicken with Carrot & Red Pepper Rice and Creamy Mustard Sauce
1h 10min
Rice with Duck
1 godz. 5 min
Beef Stroganoff
1h
Garlic Tomato Beef with Potato and Carrot Mash
50min
Meat Loaf
1h 20 min
Chicken, Chorizo and Chickpea Stew
40min
Chicken Korma
40min
Seven Spice Chicken with Rice
35 Min
Asian-style Chicken, Rice and Vegetables
40min
Greek Style Pork Stew
30min
Beef and Ale Stew
2h 20min