Creamy Vegetable Soup, Steamed Chicken with Vegetable Tagliatelle and Mustard Sauce
TM6 TM5 TM31

Creamy Vegetable Soup, Steamed Chicken with Vegetable Tagliatelle and Mustard Sauce

4.7 (40 Bewertungen)

Zutaten

Soup, Steamed Chicken and Vegetable Tagliatelle

  • 80 - 100 g onions, cut in halves
  • 1 garlic clove
  • 20 g olive oil
  • 1 - 2 carrots
  • 1 courgette
  • 400 g water, plus extra for soup
  • 2 tsp salt
  • 450 g mixed vegetables (e.g. potato, courgette, carrot, leek), cut in pieces
  • 500 g chicken breast fillets, skinless, cut in strips (5 cm x 2 cm)
    oder 500 g turkey breast fillets, skinless, cut in strips (5 cm x 2 cm)
  • 20 g butter (optional)
    oder 1 Tbsp cream (optional)

Sauce

  • 50 g crème fraîche
    oder 50 g cream, min. 30% fat
  • 1 Tbsp mustard
  • ½ tsp salt
  • 1 pinch ground black pepper
  • 3 - 4 sprigs fresh parsley, leaves only
  • 1 egg yolk (optional)

Nährwerte
pro 1 portions
Kalorien
1973 kJ / 473 kcal
Protein
34 g
Kohlenhydrate
20 g
Fett
29 g
Ballaststoff
5 g

Gefällt dir, was du siehst? Dieses Rezept und mehr als 80 000 andere warten auf dich!

Kostenlos registrieren

Registriere dich jetzt für unser einmonatiges kostenloses Schnupper-Abo und erhalte Zugriff auf Tausende köstliche Rezepte für deinen Thermomix®. Vollkommen unverbindlich.

Weitere Informationen

Alternative Rezepte