
Geräte und Zubehör
Herby Steaks with French Potato Salad
Vorbereitung 35 Min
Gesamt 45 Min
4 portions
Zutaten
Herb Butter
-
shallot (approx. 10 g)½
-
garlic clove1
-
fresh thyme leaves only5 sprigs
-
fresh parsley leaves only4 sprigs
-
unsalted butter diced80 g
-
fine sea salt2 pinches
-
ground black pepper2 pinches
French Bistro Potato Salad
-
fresh chives cut in pieces (2 cm)4
-
fresh thyme leaves only4 sprigs
-
fresh parsley leaves only3 sprigs
-
spring onions (approx. 35 g), cut in pieces2
-
extra virgin olive oil60 g
-
red wine vinegar30 g
-
Dijon mustard1 tsp
-
fine sea salt plus extra to taste½ tsp
-
ground black pepper plus extra to taste2 pinches
-
water boiling500 g
-
new potatoes quartered700 g
-
vegetable oil for frying
-
rump steaks4
Nährwerte pro 1 portion
Kalorien
700 kcal /
2924 kJ
Protein
53 g
Fett
41 g
Kohlenhydrate
26 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in

Meals in Under 45 Minutes
10 Rezepte
Vereinigtes Königreich und Irland
Vereinigtes Königreich und Irland