Geräte und Zubehör
Macaroni Bake
Zubereitung 15 Min
Gesamt 55 Min
4 portions
Zutaten
-
raw cashew nuts soaked overnight, drained100 g
-
water1100 g
-
garlic clove1
-
fine sea salt¾ tsp
-
sweet potatoes cut in pieces (3-4 cm)400 g
-
onions quartered then layers separated140 g
-
carrots sliced (1 cm)2
-
macaroni pasta350 g
-
garlic granules¼ tsp
-
ground cayenne pepper to taste2 - 3 pinches
-
fresh parsley leaves roughly chopped, for serving
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 portion
Protein
9.3 g
Kalorien
1506 kJ /
360 kcal
Fett
13.2 g
Kohlenhydrate
51 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Plant Based Eating
10 Rezepte
Vereinigtes Königreich und Irland
Vereinigtes Königreich und Irland
Das könnte dir auch gefallen
Potato cakes
45 Min
Vegan Cauliflower Fettuccine Alfredo
50 Min
Plant Candy Bar Bites
1 Std. 50 Min
Potato Curry
12 Std. 50 Min
Cauliflower and Black Bean Balls
1 Std. 10 Min
Banana Ice Cream with Peanut Butter and Chocolate
9 Std. 10 Min
Vegetable Stroganoff
30 Min
Potato Base Pizza
1 Std. 5 Min
Broccoli and Oat Crumble with Vegan Cheese
1 Std.
Vegan Paella with Smoked Tofu
25 Min
Vegan Mushroom and Spinach Lasagne
2 Std. 15 Min
Vegan Coconut Cake
50 Min