Geräte und Zubehör
Prawn and Asparagus Basil Ravioli
Zubereitung 1 Std.
Gesamt 2 Std. 30 Min
4 portions
Zutaten
Basil Pasta Dough
-
fresh basil leaves30 g
-
large eggs3
-
00 flour330 g
-
olive oil1 Tbsp
-
fine sea salt1 tsp
Ravioli Filling
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)60 g
-
bread15 g
-
unsalted butter diced25 g
-
onions quartered120 g
-
asparagus woody ends discarded100 g
-
large raw prawns, peeled deveined30 g
-
egg yolk1
-
ground black pepper¼ tsp
Assembly
-
00 flour for dusting
Cooking
-
water for cooking pasta
-
fine sea salt1 tsp
Schwierigkeitsgrad
medium
Nährwerte pro 1 portion
Natrium
1280.4 mg
Protein
23.4 g
Kalorien
2320.4 kJ /
554.6 kcal
Fett
19.4 g
Ballaststoff
3.6 g
Gesättigte Fettsäuren
8.3 g
Kohlenhydrate
70.1 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenDas könnte dir auch gefallen
Chawan Mushi (Japanese Savoury Egg Custard)
35 Min
Prawn and Sweet Potato Fritters
1 Std.
Pasta Amatriciana
30 Min
Slow-cooked Chorizo and Squid Stew with Butter Beans
5 Std. 30 Min
Fig, Roquefort and Prosciutto Tart
1 Std. 30 Min
Crab, Saffron and Parmesan Tartlets
1 Std. 20 Min
Passion Fruit Soufflé
35 Min
Calamares a la Americana
50 Min
Venetian Duck Ragù - Ragù veneziano con anatra
1 Std. 40 Min
Arancini
2 Std. 10 Min
Mini Filoni with Green Olives - Piccoli filoni alle olive verdi
2 Std. 30 Min
Slow-Cooked Pork Belly with Noodles and Chilli Sesame Sauce
4 Std. 25 Min