Geräte und Zubehör
Quick Squash, Rosemary and Parmesan Bread
Zubereitung 10 Min
Gesamt 1 Std.
14 slices
Zutaten
-
Parmesan cheese100 g
-
fresh rosemary leaves1 Tbsp
-
200 g pumpkin flesh, peeled, cut in pieces (3 cm)butternut squash peeled, cut in pieces (3 cm)200 g
-
self-raising flour plus extra for dusting250 g
-
fine sea salt½ tsp
-
pumpkin seeds40 g
-
large eggs2
-
milk20 g
Schwierigkeitsgrad
einfach
Nährwerte pro 1 slice
Protein
6.3 g
Kalorien
546 kJ /
131 kcal
Fett
4.8 g
Kohlenhydrate
15.7 g
Gefällt dir, was du siehst?
Dieses Rezept und mehr als 100 000 weitere warten auf dich!
Kostenlos registrieren Weitere InformationenAuch enthalten in
Bread
7 Rezepte
Vereinigtes Königreich und Irland
Vereinigtes Königreich und Irland
Das könnte dir auch gefallen
Seriously Seedy Crackers
30 Min
Pumpkin and Onion Galette with Autumn Coleslaw
55 Min
Aubergine and Almond Dip
20 Min
Courgette and Carrot Loaf
45 Min
Butternut Squash, Sage and Hazelnut Tart
1 Std. 10 Min
Courgette, Corn and Ricotta Pancakes
1 Std. 5 Min
Blackberry Muffins with Cardamom Crunch Topping
30 Min
Mini Apple Loaf Cakes
1 Std. 30 Min
Courgette and Dried Fruit Scones
30 Min
Five-seed bread
1 Std. 50 Min
Carrot Cake Cookies
35 Min
Cheese Scones
20 Min